Ανέγερση κτηρίων

Ανέγερση κτηρίων

Η ΜΥΡΙΝΟΥΣ DEVELOPMENT δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση Ιδιωτικών Κατοικιών και στην Εμπορία Προκατασκευασμένων Κατοικιών (Ξύλινες Κατοικίες Log Houses κατάλληλες για εξοχικά στο βουνό).

 

Η θέση της εταιρίας είναι στον τομέα της κατασκευής αλλά με σημαντική διαφοροποίηση την πώληση και εμπορία νέων εφαρμογών στον τομέα του real estate. Η εταιρεία ευελπιστεί να μεγαλώσει τον κύκλο εργασιών της μέσω νέων διαδικτυακών υπηρεσιών όπως η πώληση από απόσταση. Καλύπτουμε όλη την πορεία του έργου, από την αρχική μελέτη μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής, δίνοντας την ,στον ενδιαφερόμενο,με το κλειδί στο χέρι. Οι κατασκευές μας διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής ,το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και τις ανταγωνιστικές τιμές. Για δημιουργίες ποιότητας ανταποκρινόμενες στις δικές σας απαιτήσεις, η εταιρεία μας αποτελεί εγγύηση.

Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη μας υλοποιώντας τις σκέψεις του και τις απαιτήσεις του,βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων,επεμβαίνοντας μόνο όπου χρειάζεται τεχνικά ,ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

 

Παράλληλα,μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες μας,έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές ακινήτων για κάθε προτήμηση και κάθε οικονομική απαίτηση.

Τομείς δραστηριότητας:

  • Σχεδιασμός,μελέτη και ανέγερση οικοδομών.
  • Αποπερατώσεις κατοικιών, ανακατασκευές.
  • Αντιπαροχές,εργολαβίες.
  • Αγοραπωλησίες ακινήτων και οικοπέδων.
  • Ενοικιάσεις μεζονετών,μονοκατοικιών,διαμερισμάτων,γραφείων.
  • Φωτορεαλιστική παρουσία των έργων, ( ρεαλιστική απεικόνιση των κτιρίων πριν την κατασκευή τους ).

Σύγχρονο ντιζάιν, αισθητική αρτιότητα

Σύγχρονο ντιζάιν, αισθητική αρτιότητα, λειτουργικότητα, ποιοτικά υλικά, συνδυασμός με νέες τεχνολογίες, άψογη εκτέλεση και φινίρισμα, παράδοση με το κλειδί στο χέρι, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον πελάτη σε ό,τι αφορά της εγκατάσταση της κατοικίας και του περιβάλλοντος χώρου, που παραδίδεται πάντοτε έτοιμος. Αυτά είναι μερικά από τα πρακτικά «πιστεύω» της εταιρείας, η οποία σαφέστατα προτιμά να μειώνει το περιθώριο του κέρδους της για να εξασφαλίσει την φήμη και την αξιοπιστία της.

Τελικά το πιο σίγουρο και καλύτερο κέρδος είναι να κερδίζεις από το όφελός των πελατών σου.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του κλάδου και τις μοναδικές προσφορές μας